Obiekt

Tytuł: Ockhama koncepcja wiedzy przyrodniczej.

Współtwórca:

Towarzystwo Naukowe Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II.

Opis:

Artykuł z : Roczniki Filozoficzne T. 16, nr 1 (1968), s. [113]-123.

Miejsce wydania:

Lublin ; pl

Sponsor digitalizacji:

"Publikacja współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego realizowane w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2007-2013 Oś Priorytetowa IV. Społeczeństwo Informacyjne. Działanie 4.1 Społeczeństwo informacyjne”

Wydawca:

TN KUL

Data utworzenia:

-

Data wydania:

1968.

Format:

application/pdf

Rozmiar:

21 cm

Identyfikator:

ISSN: 0035-7685 ; oai:dlibra.kul.pl:23922

Sygnatura:

V-3594

Źródło :

Biblioteka Uniwersytecka KUL

Język:

pol ; Streszcz. ang.

Powiązanie:

-

Jest wersją:

Oryginał drukowany.

Prawa dostępu:

Praca naukowa finansowana w ramach programu Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego pod nazwą „Pomniki polskiej myśli filozoficznej, teologicznej i społecznej XX i XXI wieku" w latach 2016-2020 nr projektu 0021/FIL/2016/20.

Licencja :

Domena publiczna (Public domain)

Właściciel praw:

© Copyright by Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II

Źródło finansowania:

Praca naukowa finansowana w ramach programu Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego pod nazwą „Pomniki polskiej myśli filozoficznej, teologicznej i społecznej XX i XXI wieku" w latach 2016-2020 nr projektu 0021/FIL/2016/20.

Grant:

Lubelska Szkoła Filozoficzna

Digitalizacja:

Biblioteka Uniwersytecka KUL

Lokalizacja oryginału:

10000 - Biblioteka Główna KUL ; 10024 - Magazyn - Biblioteka Główna KUL

VTLS_035:

aa95026072

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-12-19

Data dodania obiektu:

2016-06-07

Liczba wyświetleń treści obiektu:

97

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dlibra.kul.pl/publication/25588

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji